Handling- en Communicatiekosten reduceren en efficiency en informatievoorziening verbeteren met WebTrackandTrace!
Uw partner voor voertuig tracking & tracing oplossingen
Taxicentrale Z...…

"De FrontSeat Unit is ongelofelijk klein en daarom ook makkelijk in personen auto's in te bouwen, daarnaast is het ook nog eens bijzonder eenvoudig om er (zit) sensoren aan te koppelen. Ik hoef nu nooit meer passagiers te tellen of ritstaten te controleren. Hij registreert aantal passagiers, tijdstip van in- en uitstappen en de afgelegde reistijd en afstand. Ik krijg dagelijks een overzicht uitgedraaid en kan op basis hiervan ook de planningen nog eens optimaliseren. De investering, van nog geen 1.000€ per voertuig, verdiende zich binnen 7 maanden volledig terug en geeft niet alleen mij, maar ook de administratie opeens een hoop minder stress. Overigens ging de beladingsgraad met 11% omhoog! Zou dit komen omdat we nu alles kunnen 'zien'?."

Transport en Koeriersbedrijf W...…

"Via de Website plannen we voor alle 12 voertuigen de exacte route en reistijd. Al onze auto's zijn sedert een half jaar uitgerust met 'n Ipaq (PDA),. Chauffeurs mogen hun eigen GSM wel meenemen maar bellen of betaald krijgen voor bellen is voorbij. Alle communicatie verloopt tussen de WebSite en PDA , waarop ook Navigatie software (Destinator) is geinstalleerd. Onze vaste opdrachtgevers worden automatisch door de Website d.m.v. een E-mail geinformeerd als het voertuig op de plaats van bestemming aankomt, waardoor ik niet meer 24 uur per dag 'stand-by' hoef te zijn. Mijn besparing in volgorde van "geld", geen GSM kosten meer, minder KM's, minder brandstof kosten en boetes, (ik heb de 'te snel rijden' functie één week actief gemaakt) en kortere los- en laad tijden. En als de chauffeur te lang moet wachten op laad- of losadres, kan ik dat simpel bewijzen (en de opdrachtgever de kosten in rekening brengen) en 's avond rolt uit de printer een volledig overzicht van de activiteiten van alle chauffeurs en voertuigen."

Touringcarondernemer J...…

"Tracking en Tracing systemen hanteerden we al een paar jaar. Systemen die echter ook alle voordelen van het internet benutten was ik echter nog niet tegen gekomen. In- en overstappunten en eetgelegenheden zijn voor ons en onze passagiers altijd stress-momenten. Zit iedereen wel in de juiste bus, krijgt iedereen z’n eten en drinken op tijd, zijn er dieetwensen, enz. enz. WebTrackAndTrace maakt het mogelijk om mensen via de mobiele telefoon (SMS) opstaptijd, perronnummer en busnummer door te geven. In de bus laat de chauffeur tegenwoordig de keuze menuutjes al rond gaan en via de FrontSeat Communicator wordt het restaurant exact drie kwartier voor onze aankomst geïnformeerd over het aantal klanten en hun specifieke eet- en drinkwensen. Passagiers stappen uit, schuiven aan en verlaten met een voldaan gevoel het restaurant. Passagier blij, restaurant blij, Chauffeur blij en touringcarondernemer blij, en voor de kosten hoef je het niet te laten."

Installatiebedrijf L...…

"Onze service monteurs zijn de gehele dag onderweg. Van afspraak naar afspraak. Hoeveel werk ze op iedere lokatie hebben valt vooraf moeilijk te voorspellen. Desondanks willen onze klanten weten hoelaat 'de monteur' komt. Bellen dus.... Héél veel bellen... WebTrackAndTrace heeft dat voor ons opgelost. We zien waar de monteur is, we zien wanneer hij is aangekomen op het adres en weer vertrekt!, zien wanneer hij 's ochtends van huis is gegaan, hoelaat en waar hij zijn collega's heeft opgehaald en wanneer hij weer thuis komt. Wij hebben de z.g. werkbriefjes kunnen terug brengen tot uitsluitend de registratie van de gebruikte materialen. En ook daaraan wordt gewerkt zodat ook die informatie in de toekomst "door de lucht" naar ons toekomt."