Met WebTrackAndTrace uw kosten reduceren!
Uw partner voor voertuig tracking & tracing oplossingen Zonder software te installeren of te onderhouden heeft U 24 uur per dag de actuele positie en status van alle voertuigen ter beschikking.
Alleen een Internet aansluiting is voldoende!
Indien u dat wenst kunt u derden, eventueel met beperking van hun rechten, toegang tot de website verlenen. (Dure) telefoontjes met de chauffeur zijn overbodig. U ziet zijn positie op de kaart, zijn nog af te leggen afstand, snelheid en verwachtte aankomsttijd. Door koppeling van de kaart aan de actuele verkeersinformatie ziet U ook waar eventueeel vertagingen zouden kunnen optreden. Chauffeur en/of trailler wissel kunnen 'on the fly' worden gerealiseerd.
Indien U gebruik maakt van het ritplannings systeem krijgt u volledig automatisch een gedetailleerd overzicht van geplande en werkelijk gereden KM's en de daarbij behorende rijtijd, oftewel een volledige voertuig, chauffeurs of ritopdracht gerelateerde rapportage.
Vooral dienstverlenende bedrijven hebben baat bij de gedetailleerde rapportage optie voor stilstandstijd. Hier worden tijdstip en locatie van aankomst én vertrek, gereden KM's en verstreken tijd op die locatie vastgelegd. Door een uitgekiende koppeling van de locaties aan de door U gebruikte debiteuren- en/of crediteurencodes kunt u deze gegevens direct van de website in uw administratie importeren.
Indien u kiest voor het gebruik van de FrontSeat Communicator Suite, een door ons ontwikkeld software programma dat gebruikt kan worden op een breed scala mobiele terminals PDA's), kunt u onbeperkt en zonder extra kosten met voertuig en/of chauffeur communiceren. Hoe u door de website ontvangen berichten en bijvoorbeeld aankomst- en vertrektijden en de locaties automatisch kunt laten doorsturen "forwarden" naar een e-mail adres of mobiele telefoon leest u onder het hoofdstuk "Communicatie".
Door brede toepassing van de opties die de Webtrackandtrace-site u biedt zijn aanzienlijke kosten besparingen te realiseren, waarbij de totale investering zich in minder dan één jaar terug verdient!