Webtrackandtrace: Uw partner voor voertuig tracking & tracing en mobiele communicatie oplossingen .
 Webtrackandtrace: Uw partner voor voertuig tracking & tracing oplossingen
U installeert een black box ter grootte van een pinpas in uw voertuig. Deze black box, de Frontseat Unit, is voorzien van een antenne en kan met behulp van GPS, een wereldwijd netwerk van satellieten, een positiebepaling uitvoeren. Via het GPRS netwerk, hetzelfde netwerk dat u gebruikt met uw mobiele telefoon, worden deze gegevens naar ons computercentrum verstuurd. Inbouw in het voertuig vergt amper 20 minuten.
Door dit systeem wordt onze website Europawijd van minuut tot minuut draadloos op de hoogte gehouden van actuele positie, snelheid, rij-richting, hoogte en indien U dat wenst temperatuur van de vervoerde goederen alsmede status van deuren etc....
Het is alsof U zelf achter het stuur zit !
Indien U met het voertuig en/of chaufeur wenst te communiceren kunt U kiezen voor de FrontSeat Communicator optie, een door ons ontwikkeld software programma, te installeren op iedere gangbare PocketPC (PDA). Door deze PDA op uw FrontSeat Unit aan te sluiten krijgt U een KOSTENLOZE communicatie mogelijkheid tussen website en voertuig. We hoeven U uiteraard niet meer uit te leggen dat U op deze PDA ook een navigatie systeem kunt installeren, waarvoor U overigens geen GPS antenne meer nodig heeft, aangezien de FrontSeat Unit het benodigde signaal al aan de PDA doorgeeft.
Alle door de FrontSeat Unit verzamelde informatie wordt via GPRS naar de Website verstuurd en overzichtellijk op basis van uw eigen voorkeuren gepresenteerd. Positie's gereden routes etc. worden door Map&Guide kaarten, in Nederland o.a. bekend van de TLN planner, Europe-wide tot op huisnummer niveau gepresenteerd.