Modules
Afhankelijk van uw wensen bieden wij U een Track & Trace oplossing op drie verschillende niveaus aan. Aan de basis van het systeem ligt echter steeds, onze FrontSeat de premium communicatie en plaatsbepalings eenheid.

FrontSeat Unit

Externe Gecombineerde GSM/GPS antenne

Interne Gecombineerde GSM/GPS antenne

FrontSeat Unit met antenne

PocketPc / PDA
  FrontSeat Platinum
 • Een ALCU kleiner dan een Credit-Card, in minder dan 20 minuten, dankzij z'n minimale formaat niet zichtbaar, in uw voertuig in te bouwen.
 • Een gecombineerde (twee in één) Mini-GSM / GPS antenne zowel in het zicht alsmede niet zichtbaar (b.v. onder dashboard) te monteren.
 • De Suyin kabel biedt U de gelegenheid externe Sensoren aan de unit aan te (laten) sluiten. Tevens zorgt deze kabel voor een verbinding met Uw PocketPC . Communicatie tussen de FrontSeat Unit en PDA kan ook via een BlueTooth verbinding, dus geen kabels meer naar uw PDA!
 • De FronSeat Unit voorziet Uw PDA van het z.g. NMEA signaal waardoor het op Uw PDA geinstalleerd Route-Navigatie programma (eventueeel draadloos) van de benodigde data wordt voorzien. ('n extra GPS antenne is dan niet meer nodig!)
 • FrontSeat Communicator Suite, een programma dat U op Uw Pocket PC kunt installeren om zonder extra kosten tussen voertuig en website te kunnen communiceren.
  FrontSeat Gold Gelijk aan de FrontSeat Platinum echter ZONDER FrontSeat Communicator Suit.
  FrontSeat Silver Gelijk aan de FrontSeat Platinum  echter ZONDER FrontSeat Communicator Suit en Suyin Interface.
  De Suyin Interface en Frontseat Communicator Suit kunnen ook los besteld worden. Indien U wenst maken gaarne een offerte voor Sensoren, PocketPC's en NavigatieSoftware.
Verklaringen